Adele a surprins pe toată lumea cu noul ei look! Artista a slăbit foarte mult. Dar cum a reușit?

Adele a surprins pe toată lumea cu noul ei look, după aparițiile de la petrecerea de 33 de ani a lui Drake și de la nunta bunei ei prietene, Jennifer Lawrence. Artista a slăbit foarte mult. Dar cum a reușit?

Adele spune că de când îl urmărește pe influencer-ul Joe Wicks, cunoscut ca The Body Coach, pe Instagram, a început să facă acasă exercițiile prezentate de acesta. De asemenea, l-ar fi angajat pe trainerul lui Jennifer Lawrence, Dalton Wong.

Mai mult, Reformer Pilates a devenit parte din stilul ei de viață, și asta datorită prietenei ei Ayda Field, soția lui Robbie Williams.

Pe lângă activitatea fizică, artista a adoptat de câțiva ani și dieta Sirtfood. Adele a fost fotografiată la sfârșitul săptămânii trecute luând cina la Nobu, un loc preferat al celebrităților precum Drake și Willow Smith.

“Când semnam un contract, oricine din industrie știa că dacă mi-ar cere să slăbesc nu ar mai lucra cu mine” spunea Adele celor de la People, în 2012. Într-o postare de acum câteva zile, Adele a admis :“Înainte plângeam, acum transpir”.

Se pare că Adele ar fi slăbit peste 18 kilograme!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *