Cătălin Măruță, prezentatorul emisiunii “La Măruță” împlinește 42 de ani

E greu să nu admiri o vedetă precum Cătălin Măruță! Este apreciat și popular prin ceea ce face, de 13 ani continuă să fie preferatul telespectatorilor și se mândrește cu o frumoasă familie. Pe pe 27 ianuarie, prezentatorul emisiunii “La Măruță” împlinește 42 de ani. Părinții săi au vrut să continue tradiția familiei și să urmeze o carieră în avocatură, însă soarta l-a dus către alt drum, cel al celebrității.

Cătălin Măruță a debutat la TVR 2 A fost DJ la discotecă, a împărțit pliante publicitare pe străzi și, până să se angajeze în mass-media, a locuit la un cămin de muncitori. Așa a început povestea succesului tânărului provincial Măruță, plecat de la Târgu Jiu în necunoscutul Capitalei, la facultate, încercând să-și facă propriul drum în viață. Nu l-au împins lipsurile ori neajusurile, ci ambiția de a reuși în viață.

A lucrat ca știrist la două posturi de radio, însă consacrarea i-a adus-o postul TVR 2, acolo unde a prezentat matinalul. În drumul său profesional a trecut și pe la matinalul de la Realitatea TV. Iar din 2007 este prezentatorul emisiunii “La Măruță” (”Happy Hour” în trecut).  În plan privat, prezentatorul TV este căsătorit cu solista Andra, relația lor fiind una dintre cele mai sincere poveşti de dragoste din showbizul autohton. Cătălin și Andra au împreună doi copii, pe David, 9 ani, și Eva Maria, 5 ani.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *