Rihanna a pozat pentru noua ei colecție Savage X Fenty

Rihanna nu e încă pregătită să lanseze albumul cu nr. 9, dar cu siguranță e gata de Valentine’s Day. Vedeta a pozat pentru noua ei colecție Savage X Fenty. Rihanna a anunțat o nouă aventură Savage X Fenty: prima colaborare de designer și colecția capsulă de Valentine’s Day. S-a confirmat că Adam Selman, care ne-a oferit unele dintre mai hot momente ale deceniului cu rochia Rihannei de la CFDA, va colabora cu artista.

Fanii se vor putea bucura de colecția Adam Selman for Savage X Fenty până în aprilie 2020.

“Nu mi-aș fi putut imagina să lucrez cu altcineva pentru prima colaborare de designer a Savage X Fenty decât cu Adam [Selman]”, a spus Rihanna. “Adam este tot ceea ce reprezintă brandul – fun, jucăuș, sexy”, a continuat ea.

La rândul său, Selman a declarat “Lenjeria intimă este ceva ce mi-am dorit întotdeauna să creez. Multe dintre colecțiile mele au fost influențate și inspirate de detalii și materiale de lenjerie intimă, așa că am reacționat imediat când Rihanna m-a contactat să lucrăm împreună pentru Savage X Fenty. Să fac design pentru piese vestimentare sexy, care îți dau putere și încredere, este filisofia după care mă ghidez și este ceea ce ne-a legat mereu pe mine și pe Rihanna”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *